Mötesplats Rydberg - planering inför flytten till Science Village

18 januari 2022 15:15 till 16:00 | Mötesplats Rydberg

Science Village-kontoret är ett gemensamt kontor för den naturvetenskapliga fakulteten och LTH. Kontoret är i färd med att föreslå en plan för hur processen med att etablera Fysik och Kemi på Science Village ska se ut. Idéer om hur arbetet ska gå vidare kommer att presenteras under detta föredrag av kontorets koordinator Eva Åkesson och de två fakultetskoordinatorerna Charlotta Turner och Knut Deppert.

Om evenemanget

Plats: