Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Covid-19 | vårterminen 2022

Information till dig som studerar på fysiska institutionen

På grund av en ökad smittspridning och ökad vårdbelastning har Regeringen beslutat om nya restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19. Lunds universitet följer Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen. Enligt ett nytt rektorsbeslut den 22 december ska undervisning och examination fortsatt bedrivas i universitets lokaler, med undvikande av trängsel

Informationen är uppdaterad 13 januari 2022

Fortsatt campusundervisning och examination på plats – men undvik trängsel

Regeringen har  beslutat om nya restriktioner till följd av den ökande smittspridningen i samhället. 22 december kom ett nytt rektorsbeslut med anledning av detta.

De nya restriktionerna innebär för tillfället inga större förändringar för universitetet när det gäller utbildning och examination.

Universitetets utbildning ska fortsätta att bedrivas i universitetets lokaler så långt som möjligt. Examinationer under januari genomförs på campus som planerat, men med undvikande av trängsel.

Var rädd om dig!