Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kursvärderingar och kursanalyser

Kursvärderingar och kursanalyser (även kallade kursutvärderingar) är en viktig del av fysiska institutionens kvalitetsarbete. Genom att delta i kursvärderingar får studenterna möjlighet att lämna synpunkter och dela med sig av erfarenheter från sin utbildning. Kursvärderingar utgör även underlag för lärarnas kontinuerliga arbete med att utveckla sin undervisning.

De flesta av fysiska institutionens kurser ges på engelska. Därför återfinns samtliga kursutvärderingar på vår engelska webbplats. 

Länk till sida med kursutvärderingar på vår engelska webbplats