Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Jobba hos oss

Lediga jobb på fysiska institutionen

Fysiska institutionen är en stimulerande arbetsplats där vi både bedriver spännande forskning och utbildar morgondagens fysiker. Det är också en av de största institutionerna vid Lunds universitet. Ibland söker nya vi nya medarbetare. Främst forskare, lärare och teknisk och administrativ personal.

Lars Samuelson är professor i fasta tillståndets fysik. Foto: Kennet Ruona
Lars Samuelson är professor i fasta tillståndets fysik. Foto: Kennet Ruona

Lediga anställningar

Du söker lediga jobb genom att logga in via länken i anställningsannonsen. Länkarna nedan leder till anställningsannonsen Lunds universitets rekryteringssystem. Information om hur du söker ett ledigt arbete finns på Lunds universitets centrala webbplats.
 


Lediga anställningar vid fysiska institutionen