Lediga jobb på fysiska institutionen

Fysiska institutionen är en stimulerande arbetsplats där vi både bedriver spännande forskning och utbildar morgondagens fysiker. Det är också en av de största institutionerna vid Lunds universitet. Ibland söker nya vi nya medarbetare. Främst forskare, lärare och teknisk och administrativ personal.

Lars Samuelson är professor i fasta tillståndets fysik. Foto: Kennet Ruona

Lediga anställningar

Du söker lediga jobb genom att logga in via länken i anställningsannonsen. Länkarna nedan leder till anställningsannonsen Lunds universitets rekryteringssystem. Information om hur du söker ett ledigt arbete finns på Lunds universitets centrala webbplats.

Lediga anställningar vid fysiska institutionen